Octombrie 22, 2019

Evenimente nationale

EBEC România și Republica Moldova 6-10 aprilie Chisinau

EBEC România și Republica Moldova

6-10 aprilie Chisinau

 

O nouă filă a poveștii EBEC R&RM se scrie la Chișinău
    
În perioada 6-10 aprilie 2017, BEST organizează cea de a VI-a ediţie a competiţiei inginereşti EBEC România și Republica Moldova . În cadrul acestei competiţii, 10 echipe vor avea şansa de a concura pentru a reprezenta România şi Republica Moldova la etapa finală din Brno, Cehia.
European BEST Engineering Competition este un eveniment care se adresează studenţilor interesaţi să dea viaţă unor idei igenioase, atât din domeniul tehnic cât şi din cel al marketingului sau al managementului.

Competiţia are 2 secţiuni: Team Design şi Case Study. Pentru Team Design, studenţii participanţi se întrec în găsirea celor mai ingenioase soluţii pentru a realiza un prototip din materiale neconvenţionale care să îndeplinescă anumite condiţii de rezistenţă, stabilitate şi mobilitate. La proba Case Study, echipele concurează în găsirea soluţiilor unei probleme reale sau ipotetice, exersându-şi  spiritul analitic, gândirea strategică, abilităţile de prezentare, strategiile de marketing şi lucrul în echipă.
În premieră, anul acesta, competiția va avea o secțiune specială de prezentare de proiecte, dedicată studenților din Chișinău, Show & Tell care este adresată studenţilor care doresc să îşi testeze cunoştinţele acumulate prin realizarea unui proiect. Aceasta va avea loc pe data de 7 aprilie în cadrul Centrului de excelență Tekwill. La această ediție vor fi prezentate 7 proiecte din diverse domenii precum: IT, Mecanică, Electronică, Microelectronică, etc.

ebec 2017

Competiţia are o structura piramidală, începând cu 84 de faze locale, continuând cu 15 faze regionale şi se încheindu-se cu o etapă finală. La eveniment vor lua parte angajatori de top precum: Renault Dacia, Humanitas, SMUFF, Publica și Cornelius.
BEST, Board of European Students of Technology, este o organizaţie apolitică, non-profit, aflată în permanentă dezvoltare încă din 1989, de când a fost fondată. Prezentă în 96 de universități tehnice din 33 de țări europene, organizaţia îți propune să vină în sprijinul studenţilor din întreaga Europă prin proiectele pe care le realizează.

Pentru  şi mai multe informații în ceea ce privește competiţia EBEC Romania and Republic of Moldova găsiţi accesând site-ul: http://ebec.ro/

Contact: Teodora Farcaş - Public Relations Responsible  ( +40 743 494 060 , Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Sunset Festival 2016 pe 11-12-13 August la Vama Veche

Sunset Festival 2016

11-12-13 August  Vama Veche

 

Live Kulture împreună cu Underground-pub Iasi și soundzone.ro te cheamă la Sunset Festival 2016 ☆ 11-12-13 August ☆ Vama Veche ☆ More TBA

Știm că așteptați cu nerăbdare cea de-a doua ediție a festivalului Sunset ce se va desfășura în perioada 11-13 august în Vama Veche, locul ideal pentru cele mai tari petreceri, așa că ne-am gândit să vă aducem mai aproape serile de vamă prin intermediul unui Promo Party ce va avea loc în Underground the Pub Iași!

Printre artiștii ce vor fi prezenți la festival, amintim: Subcarpați, Șuie Paparude, Macanache, Frații Grime, Chimie și mulți, mulți alții! Vă promitem o seară de neuitat, cu muzică bună și o atmosferă tipică serilor de vară din minunata Vamă! Te-ai săturat de biletele online și de drumul până la xerox pentru printat? Avem o super veste: abonamentele Early Bird se vor găsi și în format fizic, pentru a-ți ușura planificarea vacanței. Pentru a vă veni în ajutor, vă anunțăm că puteți intra în posesia biletelor vamaiote lăsând un simplu mesaj pe pagina soundzone.ro iar cineva vă va ajuta să procurați biletele! Nu e așa că v-am convins? Așadar, vă așteptăm în număr cât mai mare la party și după, cu siguranță ne vom întâlni pe plajă! Don-t forget :You, me the sea! Mai multe detalii despre eveniment și abonamente găsiți în următoarele link-uri:

 

❖ Site: http://sunsetfestival.ro/

La promo party atmosfera va fi intretinuta de Dj Prankie si Noise Lab:
❖ Prankie : Theodor Rauta aka Prankie este din Bacau, loc unde si-a si inceput cariera de DJ. Desi are o experienta vasta, ii este greu sa spuna care este genul lui preferat; ii place si poate mixa orice: Drum & Bass, Dubstep, Electro, Bass House, Garage, Breaks, Trap, Grime, Dub, Reggae, Dancehall, Hip-hop, Rock, Funk, Ghetto-Funk, Glitch-Hop, Funky House, Techno, Nu Disco. De la piese agresive, deep la piese happy, melodice sau chill. A fost DJ rezident timp de 3 ani in The Stage Bacau, iar la momentul actual are 3 ani de cand e DJ rezident in Underground the Pub Iasi. Numele sau a aparut pe afise ca warm up sau after pentru multi artisti cunoscuti din tara dar si din strainatate. Printre cele mai importante aparitii insa sunt cele ca DJ la Electric Castle Festival (Booha Mansion) si Silent Disco Electric Castle Promo Party.
Recent a inceput sa faca si productie, pe viitor dorindu-si sa fie cunoscut si pentru muzica pe care o face nu doar pentru cum mixeaza.
Pe Theodor il puteti gasi pe facebook (https://web.facebook.com/djPrankie/?fref=ts) sau soundcloud (https://soundcloud.com/djprankie) si il puteti de asemenea sustine la DJ Contestul organizat de Sunset ascultand si apreciind urmatorul link: https://www.mixcloud.com/djselectiv/i-will-rock-the-stage-at-sunset-festival-prankie/ .

sunset festival 2016 Iasi

❖ Noise Lab : Vlad Luca aka Noise Lab este din Bacau si se considera o persoana foarte indemanatica in ceea ce priveste genurile muzicale ce tin de underground si de “good vibes”, fiind DJ de aproape 5 ani. Experienta sa consta in 3 ani ca DJ rezident in The Stage Bacau si 1 an de cand e DJ rezident in Underground the Pub Iasi. A urcat pe scena alaturi de artisti ca Suie Paparude, Subcarpati, Bass Turbat, Roa, Vita de Vie, Le Minion, Luna Amara, CTC, etc. Petrece mult timp ascultand muzica, lucru ce ii permite sa fie la curent cu tot ce apare si sa imbine astfel muzica noua cu cea old school.
Este flexibil cand vine vorba de a mixa, fiind familiarizat si iubind stiluri precum Funk, Ghetto Funk, Breakbeat, Drumstep, Dubstep, Riddim, Trap, Rock, Metal, Indie, Nu-disco, Grime, UK Garage, pe primul loc ramanand insa Drum & Bass-ul. Toate acestea ii dau un plus personalitatii sale de DJ, oferind un vibe electric, de vara.
Pe Vlad il puteti gasi pe facebook (https://web.facebook.com/NoiseLab.DJ/?fref=ts ) sau soundcloud (https://soundcloud.com/djnoiselab) si il puteti de asemenea sustine la DJ Contestul organizat de Sunset ascultand si apreciind urmatorul link: https://www.mixcloud.com/NoiseLaboratory/i-will-rock-the-stage-at-sunset-festival-noise-lab/ .

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează