Drive-in cinema - gala Charlie Chaplin, 6 iunie 2020

Drive-in cinema - gala Charlie Chaplin

6 iunie 2020, Parcare Iulius Mall

 

Seria de proiecții de tip drive-in cinema începe cu o gală Charlie Chaplin, cel care a reușit să însumeze în mod fabulos statutul de pionier al industriei filmului dar și reper pentru domeniu până în zilele noastre. Am pregătit pentru seara de cinema o selecție din cele mai bune filme ale ”Vagabondului”: City Lights (Luminile orașului), Modern Times (Timpuri noi).

 primul drive in la Iasi Iulius Mall 2020

Regulamentul evenimentului Cinema Drive-in

Accesul în spațiul destinat pentru eveniment se va face cu 30 de minute înainte de începerea proiecției. La intrare vor fi prezentate biletele primite în format electronic pentru a fi scanat codul QR.

Fiecare autoturism are locul dinainte stabilit, după cum a fost ales de către dvs. la achiziționarea biletului.

Va exista o hartă de acces care trebuie respectată la indicațiile personalului care dirijează mașinile pe poziții.

La rezervarea locului, vă rugăm să luați în calcul tipul mașinii cu care veți veni la eveniment (în cazul SUV, vă rugăm să alegeți poziții situate în spațiul semnalat cu destinație specială), pentru a nu obtura vederea celor din autoturismele mai joase ca înălțime)

Sunetul filmului va putea fi recepționat în habitaclul mașinii, pentru aceasta fiind necesar ca dvs. să căutați manual frecvența radio care vă va fi comunicată de organizatori.

Pentru o vizionare cât mai bună a filmului, recomandăm ca în mașină să nu fie mai multe de trei persoane.

Conform legislației în vigoare, ”ocupanții unei mașini fiind membri aceleiași familii, măsurile de protecţie sanitară fiind stabilite prin ordin comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020”.

Pe teritoriul zonei în care se desfășoară evenimentul există un bar cu gustări clasice, popcorn și băuturi răcoritoare. Veți primi la intrare instrucțiuni pentru modul în care se face comanda și se livrează produsele, astfel încât să respectăm toate normele în vigoare.

În timpul proiecțiilor este interzisă de staționarea cu farurile aprinse.

În caz de vreme nefavorabilă, costul biletelor nu se rambursează, acestea fiind valabile pentru o dată ulterioară la care va fi reprogramat evenimentul.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!