Februarie 17, 2020

Loto

A fost castigat premiul categoriei I de la Joker

S-a castigat premiul de categoria I la Joker

Dupa o perioada destul de lunga de timp in care nu s-a mai castigat la categoria I la Joker iata ca la tragerea Joker de duminica, 27 octombrie 2019, s-a castigat premiul de categoria I in valoare de 17.763.419,58 lei (peste 3,73 milioane euro).

Biletul norocos a fost jucat la agentia 06-009 din Nasaud, judetul Bistrita-Nasaud si a fost completat cu doua variante simple la Joker, pretul acestuia fiind de numai 8,5 lei. Acesta este al doilea castig ca valoare din istoria acestui joc.

s a castigat premiul loto joker

{laodposition reclamainterior3}

Cel mai mare castig la loto din Europa

Cel mai mare câștig la loto din Europa

 

O zi norocoasă pentru un italian din orașelul Lodi din peninsulă, care a reușit să nimerească toate cele șase numere câstigătoare de la tragerea Superenalotto din data de 13 august 2019. Acest lucru a adus câștigătorului de la loteria italiana un premiu superconsistent, care l-a depășit pe cel din anul 2010 atunci când alt fericit jucător care a prins toate cele șase numere, a ridicat un premiu in valoare de 177 de milioane de euro.

 

 

De aceasta dată italianul a doborat un record european, premiul de 209 milioane de euro, fiind cel mai mare premiu la loto de până acum din Europa. Biletul jucat de acesta a costat 2 euro și a avut următoarele numere câstigătoare 7, 32, 41, 59, 75 și 76 și a fost jucat la barul „Marino”, din Lodi, un orășel de lângă Milano. „Habar n-am al cui e biletul”, a spus Gugliemo Poggi, patronul acestui bar.

 

Cel mai mare castig la loto din Europa

 

Câștigul a fost uriaș fiindcă nimeni n-a mai nimerit cele șase numere câștigătoare din iunie 2018, reportul pentru tragerea din 13 august 20019 fiind de 207 milioane de euro.

Recordul european al unui câștig la loterie era deținut de un cuplu din Scoția, Colin și Chris Weir, care au castigat un premiu de 161 de milioane de lire sterline.

 

Scotieni castigatori la loterie

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează