Auto

Programul Raliului Iașului PRO-X 3-5 septembrie 2021

Programul Raliul Iaşului PRO-X 2021

Organizat din anul 2014, Raliul Iașului este una dintre cele mai importante manifestări sportive din România, fiind desemnat cinci ani la rând drept cel mai bine organizat eveniment automobilistic din țară. Raliul Iașului Pro-X, etapa a 8-a din Campionatul Național de Raliuri Betano, este organizat de XS Motorsport Iași în colaborare cu Primăria Municipiului Iași, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Anul acesta evenimentul va fi monitorizat de reprezentanții Federației Internaționale de Automobilism pentru accederea în Campionatul European de Raliuri.

Raliul Iasului 2021

Mai jos regăsiți programul complet al evenimentului automobilistic.

Vineri, 3 Septembrie 2019

12:00 - 14:00 Verificări Tehnice Inițiale
14:30 - 18:30 Shakedown Bârnova
19:00 - 19:45 Sesiune Autografe Parc închis
20:00 - Start festiv (Primăria Municipiului Iaşi/Pietonalul bld Stefan cel Mare și Sfânt)

Sâmbătă, 4 Septembrie 2019

09:45 - START RALIU ZIUA 1 - PARC SERVICE
10:53 - Proba Specială 1  Sinești 1
12:01 - Proba Specială 2  Hadâmbu 1
12:59 - Proba Specială 3  Păun 1
15:37 - Proba Specială 4  Sinești 2
16:45 - Proba Specială 5  Hadâmbu 2
17:43 - Proba Specială 6  Păun 2
19:46 - Super Specială 7  Pro-X Rally SHOW - Râpa Galbenă
20:01 - Sosire Ziua 1 - PARC ÎNCHIS

Duminică, 5 Septembrie 2019

08:30 - START RALIU ZIUA 2 - PARC ÎNCHlS
09:21 - Proba Specială 8  Dobrovăț 1
12:39 - Proba Specială 9  Dobrovăț 2 - POWER STAGE
16:00 - FESTIVITATE PREMIERE - PARC ÎNCHIS (Primăria Municipiului Iaşi / Pietonalul bld Stefan cel Mare și Sfânt)

Primăria Municipiului Iași a anunțat că mai multe trasee de autobuz și tramvai ale Companiei de Transport Public vor fi deviate sau modificate pentru buna desfășurare a Raliului Iașului. Astfel, în perioada 2 – 5 septembrie:
- circulaţia tramvaielor de pe traseele 1 şi 13 va fi deviată pe bulevardul Tudor Vladimirescu, iar itinerariul tramvaielor va fi Copou – Târgu Cucu – Tudor Vladimirescu – Tătăraşi – Copou, respectiv Copou – Târgu Cucu – Tătăraşi – Tudor Vladimirescu – Copou;
- tramvaiele de pe traseul 9 (Copou – Tehnopolis) vor fi înlocuite cu autobuze.
Sâmbătă, 4 septembrie, începând cu ora 17.00, va fi oprită circulaţia rutieră pe bulevardul Independenţei, astfel încât circulația mijloacelor de transport se va desfășura astfel:
- autobuzele de pe traseele 28 şi 42 vor circula pe linia de tramvai între Târgu Cucu şi Piaţa Mihai Eminescu;
- autobuzele de pe traseele 20, 43 şi 46 vor circula pe sensul de mers către Păcurari prin Târgu Cucu – Piaţa Unirii – Piaţa Mihai Eminescu – bulevardul Carol I – strada Toma Cozma – Păcurari, iar în direcția spre Târgu Cucu prin Păcurari – Moara 1 Mai – șoseaua Moara de Foc – strada Străpungere Silvestru – strada Gării – strada Arcu – Piaţa Unirii – Târgu Cucu;
- autobuzele de pe traseul 36 vor circula deviat din strada Arcu pe bulevardul Ştefan cel Mare – strada 14 Decembrie – Piaţa Unirii – Piaţa Mihai Eminescu – Copou – Breazu;
- autobuzele de pe traseul 52 vor circula, după ieşirea de pe Pasajul „Octav Băncilă”, pe strada Toma Cozma – bulevardul Carol I;
- autobuzele de pe traseul 41 vor circula pe ruta Blocuri Ciurea – Podu Roş – Târgu Cucu – strada Cuza Vodă – strada Vasile Alecsandri – bulevardul Independenţei – Târgu Cucu – Podu Roş – Blocuri Ciurea.

 

Pentru mai multe informații despre Raliul Iașului vizitați site-ul oficial: https://raliuliasului.ro/, pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RaliulIasului/

 

Featured

Nova Rent a Car - firmă ieșeană de inchirieri autoturisme

Nova Rent a Car - firmă de inchirieri autoturisme

 

Nova Rent a Car Iasi este o firma locala, cu capital integral iesean, avand ca obiect de activitate inchirierea de autoturisme. Activitatea sa vine ca un raspuns la tendinta de mobilitate tot mai mare a oamenilor, compania venind in intampinarea acestor nevoi de deplasare cu o flota de peste 25 de masini, de tipuri si motorizari diferite. Le puteti vedea aici: https://www.nova-rentacar.ro/masini-de-inchiriat   Servisate la timp, cu toate actele la purtator, cu plinul facut si taxele de drum platite, autoturismele stau la dispozitia doritorilor, care le pot ridica de la sediu sau le pot primi direct la Aeroport sau Gara.

Infiintata in 2010, cu o vechime pe piata de peste 10 ani, Nova si-a propus inca de la inceput sa se plaseze pe un segment intermediar de piata, acoperind astfel atat cererile de tip “low-cost rental” ale clientilor, cat si cele pentru masini medii sau standard. Gama de masini incepe cu variante din clasa Economic, cum ar fi Dacia Logan, Sandero, Opel Corsa, Skoda Fabia sau Ford Fiesta, continua catre intermediare precum VW Golf, Opel Astra, Ford Focus si sfarseste cu berline sau masini station wagon precum Seat Leon, Seat Toledo, Skoda Rapid, Skoda Octavia, VW Jetta sau VW Passat. Pe zona de microbuze 8+1, Nova Rent a Car Iasi propune varianta  Mercedes Sprinter, un diesel extrem de incapator, potrivit pentru vacante cu familia la munte sau mare, pentru escapade cu grupul de prieteni sau pentru reuniuni de tip team-buildind.

nova rent a car inchirieri autoturisme Iasi

Un partener de nadejde in dezvoltarea pietei de inchirieri auto Iasi este in continuare Aeroportul Iasi, care, prin numeroasele zboruri catre tari precum Marea Britanie, Spania, Germania, Franta, Italia sau Danemarca, faciliteaza sosirea romanilor de pretutindeni inapoi acasa. O data ajunsi pe aeroport, acestia cauta mijoace de deplasare catre locurile de bastina, in judete limitrofe Iasului: Suceava, Botosani, Neamt si Vaslui. In acest scop, Nova Rent a Car le pune la dispozitie, pe langa masini si numeroase extra-optiuni  precum scaunele de copii si inaltatoare auto, portbagaje suspendate, sisteme Gps sau lanturi de zapada si solutii de degivrare in sezonul rece. Inchirierile la aeroport se efectueaza rapid, completarea contractului si verificarea masinii nedurand mai mult de 15 minute.

Pentru cei interesati de serviciul de inchirieri masini Iasi, Nova Rent impune urmatoarele conditii: permis de conducere mai vechi de 1 an, varsta minima 21 de ani si seriozitate pe toata durata derularii cotractului. Platile sunt flexibile, clientii putand plati atat cash – in lei, euro, lire sau dolari, cat si cu cardul, direct la birou sau in aeroport. Serviciile oferite sunt non stop, lipsa taxelor de weekend fiind un plus.

            Adresa: Iasi, str. Vasile Lupu 13, in Tudor Vladimirescu – intersectie Bucsinescu.

            Telefon: 0765 23 77 72

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!