Intrebari date la examenul pentru director de scoala

Se mai mira cineva ca invatamantul romanesc e falimentar? Eu unul deja i-am aprins lumanarea caci fiecare din cei care au fost de-a lungul timpului la conducerea ministerului au incercat sa isi impuna ideile fara sa se intrebe daca ceea ce fac are sau nu o finalitate buna. Din 89 incoace aproape toti cei care au avut fraiele invatamantului romanesc in mana au schimbat ceea ce au facut predecesorii lor si au venit cu idei noi, bulversand elevii si parinti.

S-au inchis scolile profesionale de parca Romania ar fi o tara in care nu mai sunt nevoie de muncitori calificati ci numai de oameni cu liceu sau cu facultate.

 

Unde s-a ajuns o demonstreaza si examenul pentru directorii de scoli din invatamant, acolo unde in loc sa li se testeze aptitudinile manageriale acestora li s-au pus niste intrebari pe care eu personal le gasesc fara sens.

Iata mai jos doua din intrebarile cu care s-au confruntat candidatii:

intrebare proba director scoala 1

Nu stiu rostul acestei intrebari, pentru ca nu am pregatire manageriala, insa poate nu o bagam in seama daca era singulara. Insa nu, candidati au fost invitati sa raspunda si la urmatoarea:

 intrebare proba director scoala 2

 

Din aceeasi categorie