Avem vedetele de la "Dansez pentru tine" - noul sezon

"Dansez pentru tine" sezonul 12

Iata ca celebra de acum emisiune, care are o mujltime de fani in intreaga tara a ajuns la sezonul 12. Anul acesta in lupta pentru marele premiu se vor afla vedete precum Andreea Ibacka, Aylin Cadir, Catrinel Sandu si Jojo. Daca pe ultimile doua cred ca le cunoaste toata lumea despre primele putem spune ca nu au aceeasi notorietate.

Andreea Ibacka este proaspata sotie a celebrului Cabra. Aceasta a ajuns actrita dupa ce a citit un anunt publicat de postul Acasa TV astfel inscriindu-se la un casting pentru o telenovela. Pe baza voturilor utilizatorilor site-ului televiziunii, Andreea Patrascu a fost aleasa sa o intruchipeze pe Irina Dumbrava in telenovela "Inima de tigan", in anul 2007.

Andreea Patrascu noua vedeta de la

Doi ani mai tarziu, frumoasa actrita joaca si in telenovela "Regina", tot in rolul studentei la Medicina, Irina Dumbrava. In 2001, Andreea Patrascu a intrat in pielea unui fotomodel indragostit de personajul interpretat de Razvan Fodor pentru telenovela "Iubire si Onoare".

Aylin Cadir este in primul rand cantareata activand in trupa Pops. Din pacate trupa si-a dat obstescul sfarsit asa ca Aylin s-a indreptat spre actorie jucand in telenovela "Cu un pas inainte".

Aylin Cadir vedeta de la emisiunea

Pentru Jojo, participarea la “Dansez pentru tine” inseamna  implinirea celui mai mare vis al ei din copilarie: acela de a dansa. Jojo si-a dorit de cand se stie sa devina balerina si chiar a studiat baletul un an si jumatate, mergand apoi la cursuri de dans standard si din nou la balet cand a mai crescut.

Jojo la emisiunea

Catrinel Sandu va veni special din America pentru a participa la aceasta editie a emisiunii concurs "Dansez pentru tine". Pentru ea probabil ca va fi mult mai usor deoarece este absolventa a a Liceului de Coregrafie si a sectiei de coregrafie din cadrul ATF fiind o iubitoare impatimita a dansului.

Catrinel Sandu participa la Dansez pentru tine

Din aceeasi categorie