Oceana va interpreta imnul oficial Euro 2012

Oceana va interpreta imnul oficial Euro 2012

 

UEFA a desemnat-o pe Oceana sa interpreteze imnul oficial al turneului final Euro 2012 ce se va desfasura in Ucraina si Polonia. Aceasta se gaseste in primele pozitii ale topurilor din Ucraina si Polonia. In varta de 29 de ani Oceana este prezentatoare la ArteTV.

oceana

Oceana s-a nascut intr-o familie de artisti (mama - un designer haute-couture din Germania, tatal - muzician din  Colonia Caraibeana Franceza) si a fost inconjurata inca din copilarie de cantareti, artisti, muzicieni si oameni din industria filmului, aceste personalitati influentandu-i destinul si dezvoltarea artistica. A luat lectii de balet inca din copilarie, iar la 5 ani a primit primul sau rol intr-un film.
In adolescenta, a castigat o bursa pentru studii muzicale, iar pentru primele lectii de canto a avut-o drept profesoare pe cantareata italiana Etta Scollo. Perseverenta si disciplina au ajutat-o pe Oceana sa isi croiasca rapid drumul in industria muzicala: a inceput sa lucreze la Londra, apoi a calatorit la New York pentru inregistrarea albumul de debut - "LOVE SUPPLY".