Mai 26, 2022

Diferite modele haioase de halbe de bere

Diferite modele haioase de halbe de bere

 Cred ca nu exista pamantean sa nu fi baut o halba bere in viata lui. Desi pentru multi dintre bautorii de bere forma halbei de bere nu conteaza, ci doar continutul, exista si persoane care isi doresc ca halbele lor de bere sa aibe forme diferite fata de cele traditionale. Asa ca pe piata au aparut modele diferite, care, desi sunt folosite pentru acelasi scop se adreseaza unor persoane diferite.

Astfel putem gasi halba de bere pentru pirati, a carui maner este facut din oase, iar incrustatiile seamana cu craniile omenesti

 halba de bere pirati

Pentru cei obsedati de formele apetisante ale anumitor portiuni ale corpului omenesc se gasesc halbe ca cea din imaginea de mai jos.

Halba haioasa de bere 1

Daca te intreaba nevasta unde te duci, ii spui ca te duci sa faci exercitii fizice, in timp ce tu te duci cu baietii la una mica. Si nu esti departe de adevar caci poti face exercitii cu o halba ca aceasta, care are un dispozitiv atasat manerului cu care poti lucra muschii antebratelor

halba de bere ciudata 2

Echipa ta favorita joaca la Campionatul Mondial? Vrei sa te simti ca un castigator? Bea bere dintro halba care imita o cupa mondiala.

halba de bere cupa

Daca esti pe o terasa de Halloween cel mai bine ar fi sa bei bere dintr-o halba ca aceasta, pentru a fi in ton cu evenimentul

halba de bere ciudata 1

 Insa cred ca ai fi cel mai castigat daca ai plati o halba de bere si la masa ti-ar fi adusa una ca asta

halba de bere imensa

Atunci cand echilibrul este cea mai scumpa calitate

Sunt momente cand tinerea echilibrului este cea mai importanta calitate pe care un muncitor trebuie sa o posede. Iata cateva imagini care demonstreaza acest lucru

Munca la inaltime 1

 

Daca are incredere in faptul ca o sa tina balamalele la greutatea lui e ok.

Munca la inaltime 3

De asta e bine cateodata ca sa lucrezi la munca cu un coleg mai grasut de felul lui.

Munca la inaltime 4

Numai cand ma uit pe ce sta, ma si gandesc ca omuletului ii place adrenalina pentru ca altfel nu imi explic de ce a ales optiunea asta. Cu toate ca riscul este foarte mic in comparatie cu cazul in care calutul era pe podea (caz in care s-ar fi miscat)

Munca la inaltime 5

Munca la inaltime 2

 

 

De ce nu mai fac cadouri barbatii

 de ce nu mai fac cadouri barbatii

Romania lui Dorel

Asta e una din cele mai bune glume de pe la noi, alaturi bineinteles de parcurile cu sute de banci si cosuri de gunoi din marginea satului, de langa pasunea comunala. Sunt curios si eu ce parere are desteptul care a facut lucrarea asta. Cu toate ca ii dau un plus pentru faptul ca iubeste natura si nu a taiat copacul.

proiecte europene la misto

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!