Septembrie 19, 2019

Explicati-mi si mie cum

Explicati-mi si mie cum naiba a ajuns ala sa loveasca stalpul din interior spre exterior. Eu personal nu imi dau seama, mai ales ca deteriorarea masinii este destul de serioasa ceea ce denota ca masina a avut viteza destul de mare. Insa in zilele noastre totul e posibil asa ca sa speram ca nu o sa fim noi in situatia asta

Accident ciudat - o masina lovind un stalp din interior

Black Friday romanesc

Americanii au adus pe piata conceptul de Black Friday si ai nostrii l-au adoptat imediat. Astfel ca de la cel mai mare retail pana la cel mai mic negustor a avut o zi de reduceri. Daca a mai cazut si intr-o vineri a fost ok.

Iata ca si la piata au ajuns reducerile. Iaca ia de aici Blec fraidei

Reduceri cu ortografie romaneasca - black friday romanesc

Tatuaj pe fata

Am inclus in categoria imagini haioase acest tatuaj, desi dupa parerea mea e de plans, nu de ras. Eu unul am o singura intrebare la ea: daca prin conjuctura evenimentelor urci pe scara sociala si ai nevoie sa apari pe undeva pe la conferinte, simpozioane ce naiba faci? Ca sa nu mai zic de nunta.

tatuaj pe fata

Eu am inteles ca ai o pierdere grea insa este o vorba din popor - mortii cu mortii si vii cu vii. mai e varianta ca tipa sa lucreze la vreun ziar cu anunturi, in sectiunea decese

Nunta la vecinii ucrainieni

Conflictul din Ucraina nu a intrerupt activitatile cotidiene ale vecinilor nostri ucrainieni si nici vechile traditii. Si cum familia este veriga de baza a societatii lumea a continuat sa isi lege vietile desi la cativa pasi este un conflict care le poate schimba viata.

Nunta la ucrainieni cu haine de gala si cu arme in maini

 

Ceea ce nu am inteles eu la cei din poza e de ce au nevoie de arme pentru a face o poza de familie.

Apropo, tipei in albastru ar trebui sa ii spuna cineva ca obiectul din mana ei este o arma si nu un vibrator, iar ceea ce e mai aiurea, poti omori pe cineva cu ea.

 

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează