Mai 16, 2021

Expozitii Iasi

Expozitia „File de artă românească din patrimoniul Muzeului de Artă Iași”

Expozitia „File de artă românească din patrimoniul Muzeului de Artă Iași”

Galeria „La GARD”

 

Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași găzduiește „La Gard” o expoziție aniversară în cadrul căreia regăsim „File de artă românească din patrimoniul Muzeului de Artă Iași”, avându-i în prim plan pe artiștii Gheorghe Panaiteanu Bardasare, Theodor Pallady și Nicolae Tonitza.

expozitia File de arta romaneasca din patrimoniul

Acest eveniment este organizat cu ocazia împlinirii a 205, 150 și, respectiv, 135 de ani de la nașterea celor trei artiști plastici care au pus bazele Școlii ieșene de Artă.

Expoziția de pictură Elena Nourescu Gavril - “Contrast”, Iulius Mall

Expoziția de pictură Elena Nourescu Gavril - “Contrast”

4-28 februarie 2021, Iulius Mall

 

Iulius Mall Iași găzduiește in perioada 4-28 februarie expoziția de pictură “Contrast” semnată de artista Elena Nourescu Gavril.

Evenimentul reunește lucrările unui plastician complex, ajuns la maturitate, care stăpânește perfect mijloacele de expresie și care și-a găsit în pictură libertatea de exprimare.

Prezenţa artistei în spațiul expozițional de la Iulius Mall Iași răspunde unui orizont de aşteptare bine definit, demonstrând multă diversitate atât în compoziții cât și în centrele de interes, transformând expoziția într- o veritabilă demonstraţie de artă.

Vernisajul expoziției “Contrast” semnată de artista Elena Nourescu Gavril va avea loc online luni, 22 februarie, ora 17.00, pe site-ul Facebook și va fi prezentat de d-na critic de artă, dr. Mirela Ștefănescu si de președintele U.C.P., d-l Calistrat Robu.

expozitia de pictura Contrast Iulius Mall Iasi 2021

Colecția de picturi etalate poate fi vizitată zilnic între orele 10.00 și 21.00, în spațiul expozițional de la Iulius Mall Iași, et.2. Vă invităm să admirați lucrările ce compun acest eveniment artistic!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!