Ianuarie 25, 2021

Expozitii Iasi

Târgul de Cariere, 16 și 17 octombrie 2020

Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare

16 și 17 octombrie 2020

 

În zilele de 16 și 17 octombrie, de la 11:00 la 18:00, Târgul de Cariere oferă sprijin celor aflați în căutarea unui loc de muncă sau dezvoltarea aptitudinilor profesionale printr-un eveniment derulat exclusiv online alături de companiile ieșene și publicul său consecvent. Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare în această toamnă.

Sezonul aceasta vor fi mult mai puține evenimente derulate de Târgul de Cariere, chiar și online, în timp ce Iașul se bucură în continuare de atenție specială, fiind încă în dezvoltare. Aici a fost creat Parcul Industrial de la Miroslava unde 60 de companii au contractat capacități de producție, ceea ce va duce la crearea a aproximativ 3.000 de locuri de muncă. Conform datelor eJobs România, numărul de noi locuri de muncă în luna septembrie, este cu 25% mai mare decât în luna august, iar printre orașele în care s-au făcut cele mai multe angajări se numără și Iași.

Organizatorii evenimentului cred că momentele de tranziție pot fi benefice procesului de angajare și construiesc o experiență virtuală complexă prin transformarea evenimentelor offline din anii trecuți în oportunități de promovare și recrutare online. Printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, candidații au acces la prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare și la posturile disponibile, precum și la discuții pe chat cu angajatorii. Evenimentul oferă și ocazia de a participa la webinarii și aduce în prim plan intervenții live moderate din studioul Târgul de Cariere.

Targul de cariere Iasi 2020

Printre cele mai căutate domenii din acest sezon regăsim ingineria, automotive, IT până la servicii BPO, financiar și consultanță, domenii oferite de cele mai mari companii din piața Iașului. Din lista de companii participante organizatorii recomandă Vitesco, o companie înființată acum un an și o trecere în revistă BorgWarner, o nouă schimbare în interiorul Delphi Technologies, de urmărit.
Totul se întâmplă la un click distanță de job-ul dorit cu un simplu cont pe targuldecariere.ro/inregistrare. Așa facilitează organizatorii accesul la cele mai recente anunțuri de angajare unde se aplică direct cu CV sau chiar fără, pentru anumite roluri mai puțin pretențioase, la standurile virtuale ale companiilor participante, gestionate în direct chiar de angajații acestora, responsabili de posturile respective.
Târgul de Cariere organizează o rețea de evenimente și servicii conexe de promovare și recrutare de peste un deceniu și a trecut cu greu peste toate momentele dificile ale economiei naționale, având mereu ca scop centralizarea și promovarea afacerilor aflate în dezvoltare la nivel local, facilitând contactul cât mai direct între membrii comunităților urbane și oportunitățile de carieră din proximitatea acestora.

 

Expoziție de pictură Diana Ivanov - “Always in Bloom”, 26 septembrie - 31 octombrie 2020

Expoziție de pictură  Diana Ivanov - “Always in Bloom”

26 septembrie - 31 octombrie 2020, Iulius Mall

 

Iulius Mall Iași invită publicul iubitor de artă să viziteze începând cu data de 26 septembrie 2020 expoziția de pictură “Always in Bloom”, eveniment semnat de artistul plastic ieșean Diana Ivanov, membru UAPR- Filiala Iași.

Artista este absolventă a Universității Naționale de Artă “George Enescu” Iași, secția Pedagogia artei, clasa d-lui profesor univ. dr. Constantin Tofan, iar ca specializare a absolvit cursuri de antichizare cu Annie Sloan, unul dintre cei mai cunoscuți designeri din lume.

Pictorița Diana Ivanov realizează tablouri pe pânză și lemn, pictează mobilă și obiecte de decor.
Cunoscută și sub numele de “Doamna de pictură”, artista este preocupată și de proiectele educative pentru copiii care doresc să cunoască limbajul desenului și al picturii.

În contextul acestui an plin de emoții și provocări, a venit firesc ideea unei expoziții, care să transmită mesajul responsabilității fiecăruia dintre noi de a „înflori” în fiecare zi, de a dărui mereu ce avem mai bun și de a sărbători viața cu adevărat.

„Always in Bloom” este o promisiune urmată de o atitudine pe care orice ființă trebuie să o aibă față de viața însăși.

Expozitie de pictura Diana Ivanov octombrie 2020

A înflori este misiunea supremă, de zi cu zi, un început și un sfârșit în același timp.
A înflori în fiecare zi înseamnă a iubi și a prețui viața, a trăi clipa cu bucuria și intensitatea împlinirii scopului final. Diana Ivanov, artist plastic UAPR, Filiala Iași

Expoziția etalată la Iulius Mall Iași prezintă cele mai noi creații plastice ale artistei, evenimentul fiind doar un pretext al plasticienei pentru a ne mărturisi nașterea unei povești despre frumos, de a ne pune în mișcare admirația pentru arta de calitate, completându-ne nevoile sufletului cu bogăția configurărilor cromatice, stilistice și compoziționale proprii plasticienei.

Expoziția poate fi vizitată zilnic, pâna pe data de 31 octombrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Coordonator de eveniment, profesor Carmen Sîrbu

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!