Decembrie 06, 2022

Copii

Atelierele pentru copii DICE – D(istractiv) – I(nteractiv) – C(reativ) – E(ducativ), 24-26 august 2021

Atelierele pentru copii DICE – D(istractiv) – I(nteractiv) – C(reativ) – E(ducativ)

24 - 26 august 2021, Palatul Culturii

 

Complexul Muzeal Național „Moldova” propune publicului, în perioada 24 - 26 august 2021, noi evenimente desfășurate la Palatul Culturii din Iași, în cadrul programului de educație muzeală Atelierele DICE - D(istractiv)-I(nteractiv)-C(reativ)-E(ducativ):

Marti, 24 august 2021

Marți, 24 august, ora 11.00,

Atelier de pictură „Tainele ceramicii Cucuteni”

Recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani (preț bilet: 20 lei)

Participanții vor vizita Expoziția „Cucuteni” din cadrul Muzeului de Istorie a Moldovei, urmând să dezvolte activitatea practică de pictat pe o suprafață ceramică în Sala de Educație Muzeală, în strânsă legătură cu informațiile primite în expoziție.

Miercuri, 25 august 2021

Miercuri, 25 august, ora 11.00,

Atelier de scriere creativă „Poezie DADA”

Recomandat copiilor cu vârsta peste 12 ani (preț bilet: 15 lei)

Pornind de la indicațiile lui Tristan Tzara din „Ca să faceți un poem dadaist”, participanții vor lua parte, în sala de Educație Muzeală, la o incursiune pe tărâmul poeziei experimentale care a marcat lumea artistică la începutul secolului XX

Atelierele pentru copii DICE 24 26 august 2021 Iasi

Joi, 26 august 2021

Joi, 26 august, ora 11.00,

Atelier de pictură „Tu, Eu, și Florile”

Recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani (preț bilet: 15 lei)

Atelierul începe cu vizitarea expoziției „Maeștrii picturii românești în patrimoniul Muzeului de Artă Iași” și continuă în Sala de Educație Muzeală, unde participanții vor încerca să picteze propriile flori pe suport papetar grunduit, după modelul celor prezentate în expoziție.

Programările se pot face la tel. 0232-275.979, interior 116, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook @Atelierele DICE, cu cel puțin o zi înainte. Prețul biletelor include toate materialele necesare.

Ateliere de teatru pentru copii, in fiecare vineri

Ateliere de teatru pentru copii cu Andrei Ciobanu

In fiecare vineri, La Arca lui Noe

 

Sunteți în căutare de activități recreative, dar în același timp motivante pentru copii pe timpul vacanței? Noi ne-am gândit să vă venim în ajutor - Ateliere de teatru, care se defășoară chiar în mijlocul naturii și al animăluțelor!
Vă invităm la cursuri de teatru si actorie, o călătorie în lumea minunata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii.

Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă.
Vom atinge diferite scopuri: de energizare, de cunoaștere, de comunicare, de relaționare, de gândire, de expansiune, de socializare, etc.

Ateliere de teatru pentru copii vinerea august 2021

Ȋn același timp, urmǎrim evoluția și dezvoltarea fiecǎrui copil ȋn parte, căutand acele soluții personalizate, ce se armonizeazǎ cel mai bine cu structura sa mentalǎ și emoționalǎ. Bineînțeles că nu vor lipsi jocurile și buna dispoziție.
Andrei Ciobanu (actor, regizor și entertainer pentru copii), cu o experiență de peste 15 ani, va fi ghidul copiilor în această minunată călătorie, care se va defășura într-un loc unic, menit să stimuleze creativitatea, chiar în mijlocul naturii.

Unde? La Arca lui Noe (Strada Traian Vuia nr.44, Bârnova);
Când? În fiecare vineri, în intervalul orar 18.00-19.30;
Pentru cine? Pentru copiii, de peste 6 ani;
Cât? 30 lei/persoană.
Info și rezervări: 0755300535

Adaugă comentariu

Trimite

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!