August 10, 2022

Copii

Ateliere de teatru pentru copii, in fiecare vineri

Ateliere de teatru pentru copii cu Andrei Ciobanu

In fiecare vineri, La Arca lui Noe

 

Sunteți în căutare de activități recreative, dar în același timp motivante pentru copii pe timpul vacanței? Noi ne-am gândit să vă venim în ajutor - Ateliere de teatru, care se defășoară chiar în mijlocul naturii și al animăluțelor!
Vă invităm la cursuri de teatru si actorie, o călătorie în lumea minunata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii.

Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă.
Vom atinge diferite scopuri: de energizare, de cunoaștere, de comunicare, de relaționare, de gândire, de expansiune, de socializare, etc.

Ateliere de teatru pentru copii vinerea august 2021

Ȋn același timp, urmǎrim evoluția și dezvoltarea fiecǎrui copil ȋn parte, căutand acele soluții personalizate, ce se armonizeazǎ cel mai bine cu structura sa mentalǎ și emoționalǎ. Bineînțeles că nu vor lipsi jocurile și buna dispoziție.
Andrei Ciobanu (actor, regizor și entertainer pentru copii), cu o experiență de peste 15 ani, va fi ghidul copiilor în această minunată călătorie, care se va defășura într-un loc unic, menit să stimuleze creativitatea, chiar în mijlocul naturii.

Unde? La Arca lui Noe (Strada Traian Vuia nr.44, Bârnova);
Când? În fiecare vineri, în intervalul orar 18.00-19.30;
Pentru cine? Pentru copiii, de peste 6 ani;
Cât? 30 lei/persoană.
Info și rezervări: 0755300535

Programul Teatrului Luceafarul din Iasi

Atelierele pentru copii DICE – D(istractiv) – I(nteractiv) – C(reativ) – E(ducativ), 17-18 august 2021

Atelierele pentru copii DICE – D(istractiv) – I(nteractiv) – C(reativ) – E(ducativ)

17 - 18 august 2021, Palatul Culturii

 

Complexul Muzeal Național „Moldova” propune publicului, în perioada 17 – 18 august 2021, noi evenimente desfășurate la Palatul Culturii din Iași, în cadrul programului de educație muzeală Atelierele DICE – D(istractiv)-I(nteractiv)-C(reativ)-E(ducativ).

Marti, 17 august 2021

Marți, 17 august, ora 11.00,

„Jocurile copilăriei”

Recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani (preț bilet: 10 lei)

Participanții vor vizita expozițiile „RetroTehnica” și „Retrospectiva telefoanelor mobile”, după care vor confecționa un dispozitiv de comunicare la distanță, pe cât de simplu, pe atât de ingenios, având la dispoziție toate materialele necesare.

Miercuri, 18 august 2021

Miercuri, 18 august, ora 11.00,

Atelier de scriere creativă „Poezie DADA”

Recomandat copiilor cu vârsta peste 12 ani (preț bilet: 15 lei)

Pornind de la indicațiile lui Tristan Tzara din „Ca să faceți un poem dadaist”, participanții vor lua parte, în sala de Educație Muzeală, la o incursiune pe tărâmul poeziei experimentale care a marcat lumea artistică la începutul secolului XX.

Programările se pot face la tel. 0232 275 979, interior 116, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook @Atelierele DICE, cu cel puțin o zi înainte. Prețul biletelor include toate materialele necesare.

Atelierele pentru copii DICE 17 18 august 2021

DICE – D(istractiv)-I(nteractiv)-C(reativ)-E(ducativ) este un program de educație muzeală derulat de Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, cu sprijinul muzeelor de la Palatul Culturii din Iași. Atelierele tratează teme diverse, inspirate de patrimoniul cultural, comunicând într-o manieră atractivă informații despre acesta și transformând vizita la muzeu într-o experiență memorabilă

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!