Noiembrie 15, 2019

Copii

Ateliere de colinde pentru copii in fiecare marti

Atelier de colinde pentru copii cu Pianul Hazliu

in fiecare marti, 27 noiembrie - 18 decembrie 2018

 

Daca vreti sa il impresionati cu totul pe Mosul in seara de Craciun - sau bunicii, parintii ori prietenii, depinde ce v-ati propus, o colinda la pian va merge intotdeauna la sigur! Drept in suflet 😉

'Pianul Hazliu' este un concept diferit de a invata pian fata de cursurile existente in momentul de fata in Romania, dar totodata porneste de la un fundament foarte vechi.

Copiii incepeau de regula studiul pianului impreuna cu alti copii de varsta lor. Pianul este, in esenta, dedicat studiului individual, insa grupele sunt indispensabile.

ateliere de Craciun 2018 pentru copii

Pianul Hazliu vine cu un plus - nu este doar o simpla intalnire intre copii, ci sunt luate in calcul elemente studiate cu atentie din psihologia copilului. Copiii invata mult prin imitatie, inteleg mai usor notiunile dificile prin jocuri, invata intr-un mod diferit de la un alt copil decat de la un adult si, nu in ultimul rand, rabdarea nu mai este o piedica daca luam parte la un joc.

Cursurile sunt organizate de catre Sound Art Studio
http://www.soundartstudio.co/
Profesor coordonator: Mihaela Chirnoaga
Durata: 1h
Durata atelierului: 27 Nov - 18 Dec (in fiecare zi de Marti)
Contact: 0754-389.709

Nota:
Pentru incepatori este o modalitate de a explora lumea muzicii, iar pentru ceilalti copii este o solutie pentru intelegerea notiunilor dificile si stimularea competitivitatii - si nu in ultimul rand a pretioasei motivatii.

Varsta minima: 4 ani jumatate
Programarile se fac cu confirmare telefonica in prealabil si se achita in avans

Ateliere de pictură pentru copii, în fiecare duminică

Ateliere de pictură pentru copii

In fiecare duminica, Palatul Culturii, ora 11:00

 

În Sala de Educație Muzeală a Palatului Culturii din Iași, copiii sunt invitați să-și exerseze creativitatea și talentul în arta plastică, pe o nouă temă: „Tu, Eu și Florile”.
Atelierul face parte din programul DICE: Distractiv – Interactiv – Creativ – Educativ, derulat de Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, începând din 2017, cu scopul de a valorifica patrimoniul și expozițiile temporare disponibile în Palatul Culturii.

Atelierul este programat să se desfășoare în fiecare duminică, de la ora 11.00, pentru copii însoțiți de părinți sau bunici, dar și joia, de la aceeași oră, pentru grupurile de preșcolari sau elevi.

Ateliere pentru copii Palatul culturii duminica 2018

Apreciate de specialiști ca fiind extrem de importante din perspectiva formării culturale, atelierele de educație muzeală abordează teme foarte atractive. Deja cunoscute și îndrăgite de cei mici, atelierele de creație de la Palatul Culturii – „Tainele ceramicii Cucuteni” și „(Auto)portretul” – vor continua în perioada următoare, alături de „Tu, Eu și Florile”, fiecare atelier fiind precedat de vizita într-un muzeu.

Activitățile educative din cadrul programului DICE sunt coordonate de Camelia Livadariu, educator muzeal în cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova”, absolventă a Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași. De această dată, atelierul „Tu, Eu și Florile” va beneficia și de aportul voluntar al Cezarei Moraru, studentă în anul al II-lea la Facultatea de Arte Vizuale și Design din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași și, totodată, masterandă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – Facultatea de Litere – Limbă, literatură și civilizaţie hispanică.

Atelierele durează 60 – 90 minute, iar în funcție de suportul ales pentru creațiile pe care copiii le vor lua, la final, acasă, taxa este cuprinsă între 10 lei și 20 lei. Pentru detalii și programare, persoanele interesate sunt rugate să  contacteze organizatorii la numărul de telefon: 0232 275979, int. 142 sau 129.

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează