Noiembrie 15, 2019

Copii

Aventuri pe bicicleta, 4 mai 2019

Aventuri pe bicicleta

4 mai 2019, Parcarea Decathlon

 

Sambata, 4 mai 2019, pentru al cincilea an consecutiv ne intalnim cu copiii la un atelier practic de mers pe bicicleta in parcarea Decathlon Iasi pentru a incuraja pedalatul corect si in siguranta.

Evenimentul este GRATUIT si este organizat de ProBikeAddiction impreuna cu Decathlon Iasi. In plus, participantii vor primi premii surpriza de la organizatori.

Direct la formularul de inscriere ---> https://forms.gle/XLkMMus2maaiyz1NA
Detalii si inscrieri ---> http://bit.ly/2KZHgBs

Grupe de varsta:
- sambata, 4 mai 2019, ora 11 - grupa de copii 5-7 ani
- sambata, 4 mai 2019, ora 14 - grupa de copii 8-12 ani

Aventuri pe bicileta Decathlon Iasi mai 2019

Evenimentul este format din 2 parti
- una teoretica (verificarea bicicletei inainte de drum, importanta castii, pericole pe sosea/drum si cum le putem evita, semnalizare)
- una practica (circuit de indemanare). La sfarsit copiii vor primi premii surpriza.

Direct la formularul de inscriere ---> https://forms.gle/XLkMMus2maaiyz1NA
Detalii si inscrieri ---> http://bit.ly/2KZHgBs

NU trebuie sa veniti cu biciclete! Partenerii nostri de la Decathlon Iasi ne ajuta atat cu bicicletele, cat si cu casti pentru siguranta copiilor. ATENTIE! Atelierele sunt pentru copii care stiu deja sa mearga pe bicicleta. In cazul celor mici, vom avea insa si o bicicleta cu roti ajutatoare.

Direct la formularul de inscriere --->  https://forms.gle/XLkMMus2maaiyz1NA
Detalii si inscrieri ---> http://bit.ly/2KZHgBs

Teatru pentru copii "Alice în Oglindiria", 12, 14 si 15 februarie 2019

Teatru pentru copii "Alice în Oglindiria"

12, 14 si 15 februarie 2019, Teatrul Luceafarul

 

Alice în Oglindiria e cea dintâi premieră a anului 2019 realizată de o echipă de artiști de valoare: regizorul Gavriil Pinte și scenografa Roxana Ionescu. Gavriil Pinte a lucrat cu teatre de top din țară, precum Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu, Teatrul Odeon din București, dar și în zona teatrului radiofonic, fiind laureat cu un Premiu UNITER pentru acest gen. Roxana Ionescu este scenograf și profesor la UNARTE București, unde coordonează departamentul de specialitate.

alice oglindiria teatrul Luceafarul 2019

Pornind de la a doua carte a lui Lewis Carroll cu Alice, Through the Looking Glass/Alice în țara din oglindă, o capodoperă apărută în Anglia în 1872,  regizorul Gavriil Pinte a imaginat un spectacol vizual, modern, cu un design sonor special. “Alice, un copil, visează că trece prin oglindă într-o lume în care se joacă o mare partidă de șah. La început, Alice se află în câmpul al doilea al tablei de șah, pion, dar dacă va ajunge în ultimul câmp va putea deveni regină. E o călătorie inițiatică în care copilul va avea de înfruntat seducțiile unui imaginar fabulos, încercările prin care Alice va trece o pun față în față cu personaje care amintesc de fantasmele medievale, răstălmăcite în chei bizare, deformate până la  absurd. Lewis Carroll prevestește astfel  problemele omului actual –  incomunicarea,  deriziunea limbajului,  înstrăinarea,  pierderea identității. Copilul, omul în fond,  ia contact cu  aceste  probleme, le  cunoaște prin vis ca să fie pregătit, este inițiat,  să le identifice și să le  înfrunte când le va re-întâlni în stare de veghe.”, precizează regizorul. Opțiunea repertorială e provocatoare, iar echipa artistică i-a imaginat o formă scenică pe măsură, cu mijloace de expresivitate în care vizualitatea și onirismul sunt determinante. Spectacolul de 60 de minute este recomandat publicului cu vârsta peste 6 ani.

În rolul Alice, spectatorii o vor urmări pe actrița Raluca Pintilie, alături de care evoluează Ioana Natalia Corban, Gabriela Andrei, Alex Iurașcu, George Cocoș, Claudiu Gălățeanu, Dragoș Maftei, Aurelian Diaconu, Cătălin Cucu, Cristian Gheorghiu.

Programul complet al Teatrului Luceafarul Iasi il gasiti aici - Program Teatrul Luceafarul Iasi

Biletele pot fi achiziționate de la casieria Teatrului sau de pe platforma www.bilet.ro. Prețul unui bilet este 16 lei.

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează