August 10, 2022

Copii

Cursuri de pictură "Flori de portocal", septembrie 2021

Cursuri de pictură "Flori de portocal"

septembrie 2021, Iulius Mall

 

Dezvoltarea cunostintelor in domeniul artei poate ajuta un copil sa cunoasca adevarata putere de creatie a mintii, sa devina mai deschis spre frumos, spre cultura, spre literatura si indiferent de domeniul in care va activa ulterior sa aiba o viziune noua si profunda asupra problemelor pe care le va aborda si le va solutiona.

Ce invatam?
Am pregatit pentru tinerii artisti un program special, astfel incat pe perioada cursurilor de nivel incepator sa asimileze si sa descopere cat mai multe secrete din vasta lume a artei. Cursul este structurat pe module formate din 4 sedinte.
Cursul de pictura pentru copii, va introduce copilul in lumea reala, astfel va invata cum sa deseneze obiectele care il inconjoara si va explora lumea texturilor, culorii, amestecurilor cromatice si desenului.
Cursul dezvolta creativitatea, imaginatia si incurajeaza copilul sa se exprime liber, folosind suporturi si tehnici dintre cele mai variate.

Cursuri de pictura Flori de portocal august 2021

Participarea: 150 lei/4 sedinte sau 45 lei/sedinta
Frecventa: o data pe saptamana
durata: 1h30min

Informatii detaliate le obtineti la  telefon 0740-574.524 sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Atelierele pentru copii DICE – D(istractiv) – I(nteractiv) – C(reativ) – E(ducativ), 24-26 august 2021

Atelierele pentru copii DICE – D(istractiv) – I(nteractiv) – C(reativ) – E(ducativ)

24 - 26 august 2021, Palatul Culturii

 

Complexul Muzeal Național „Moldova” propune publicului, în perioada 24 - 26 august 2021, noi evenimente desfășurate la Palatul Culturii din Iași, în cadrul programului de educație muzeală Atelierele DICE - D(istractiv)-I(nteractiv)-C(reativ)-E(ducativ):

Marti, 24 august 2021

Marți, 24 august, ora 11.00,

Atelier de pictură „Tainele ceramicii Cucuteni”

Recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani (preț bilet: 20 lei)

Participanții vor vizita Expoziția „Cucuteni” din cadrul Muzeului de Istorie a Moldovei, urmând să dezvolte activitatea practică de pictat pe o suprafață ceramică în Sala de Educație Muzeală, în strânsă legătură cu informațiile primite în expoziție.

Miercuri, 25 august 2021

Miercuri, 25 august, ora 11.00,

Atelier de scriere creativă „Poezie DADA”

Recomandat copiilor cu vârsta peste 12 ani (preț bilet: 15 lei)

Pornind de la indicațiile lui Tristan Tzara din „Ca să faceți un poem dadaist”, participanții vor lua parte, în sala de Educație Muzeală, la o incursiune pe tărâmul poeziei experimentale care a marcat lumea artistică la începutul secolului XX

Atelierele pentru copii DICE 24 26 august 2021 Iasi

Joi, 26 august 2021

Joi, 26 august, ora 11.00,

Atelier de pictură „Tu, Eu, și Florile”

Recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani (preț bilet: 15 lei)

Atelierul începe cu vizitarea expoziției „Maeștrii picturii românești în patrimoniul Muzeului de Artă Iași” și continuă în Sala de Educație Muzeală, unde participanții vor încerca să picteze propriile flori pe suport papetar grunduit, după modelul celor prezentate în expoziție.

Programările se pot face la tel. 0232-275.979, interior 116, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook @Atelierele DICE, cu cel puțin o zi înainte. Prețul biletelor include toate materialele necesare.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!