Urări și mesaje de felicitare de Sfântul Vasile 2021

Urări și mesaje de felicitare de Sfântul Vasile

 

Pe 1 ianuarie creștin-ortodocșii il sărbătoresc pe Sfântul Vasile. Dacă aveți printre cei dragi persoane care ii poartă numele nu uitați să le transmiteți urări și mesaje de felciitare. Dacă doriți puteți trimite unul dintre mesajele propuse de noi, sau le puteți folosi pentru a compune altele.

Iti urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să traiești fiecare clipa astfel încât să nu regreți nicio secunda trecută! La mulți ani, Vasile!

----------

Pentru că azi este o zi speciala pentru tine, mă alătur celor care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate.

----------

De Sf. Vasile fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magica, iar fericirea să te ia în braţele ei in acest moment special!

----------

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

----------

De ziua numelui tău, iţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

----------

Un gand bun si-o sarutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfantul Vasile sa te ocroteasca / Visele sa ti se-mplineasca! / La multi ani, Vasile!

----------

Pentru că ești o persoană atât de bună, de draguță și de loială, imi doresc ca Sf Vasile, al cărui nume il porți, să aibă grijă de tine, să iți călăuzească toți pașii și să iți lumineze calea in viață. La mulți ani!

----------

Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ți multă sănătate și realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite și cumpăna dintre ani să te găseasă mai fericit decât ai fost până acum și să rămâi așa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieții. La mulți ani, Vasile!

----------

Să primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare… La mulți ani, Vasilica!

Urari si mesaje de felicitare de Sfantul Vasile Iasi 365 2021

----------

Cu simple cuvinte / Iti urez fierbinte / Mulți ani inainte! / Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / La mulți ani, Vasile!

----------

De ziua ta , Vasile , avem un dor
Sa-l prinzi pe Dumnezeu de un picior ,
Si sa iti daruiasca vrand -nevrand sfintitul
O fericire ce nu-si afla-n veci sfarsitul.

----------

Iţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!

----------

Sfântul Vasile căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor

----------

Fiecare fulg de nea să îți aducă multă iubire în suflet, sănătate, admirația celor dragi și multe dorințe împlinite! La Multi Ani Vasile!

----------

Astăzi și în fiecare zi, ne găndim la tine cu recunoștință și vrem să știi că ești foarte important pentru noi. Îți urăm o zi onomastică plină de fericire, liniște și momente de neuitat. La mulți ani, Vasile!