Mai 26, 2022

Zona lui Andrei

World of Warcraft: The Burning Crusade s-ar putea să primească o versiune “clasică”

tbc banner

Sunt șanse mari ca fanii World of Warcraft să retrăiască aventurile din Burning Crusade, pe serverele oficiale Blizzard.

Producătorii au întrebat jucătorii, într-un chestionar lansat în Decembrie, cât de interesați ar fi de o versiune “clasică” a celebrului expansion și cum ar prefera să-l experimenteze. 

În 2017, Blizzard a cedat în fata presiunii fanilor și a anunțat ca celebrul MMO se va întoarce pe serverele oficiale într-o versiune autentică experienței din 2004, suportată de o infrastructură modernă. Doi ani mai târziu, în August 2019, World of Warcraft Classic avea să se lanseze și să primească o recepție puternică, atât din partea fanilor, cât și a criticilor. 

wowstresstest

Cu toate că Blizzard nu a mai anunțat numărul abonaților din 2015, când acesta a scăzut până la pragul de 5 milioane (de la un maxim de 12 milioane cu 4 ani în urmă), faptul ca toate serverele au fost neîncăpătoare, ajungându-se uneori la cozi de peste 10.000 de jucători chiar și după ce le-au fost mărite capacitatea și numărul, a demonstrat că există un interes uriaș printre nostalgicii jocului. 

wow subs

Se pare că giganții de la Blizzard încă nu sunt hotărâți cum anume vor readuce la viața primul expansion și încearca sa afle preferințele fanilor. Principala îngrijorare este ce vor face cu personajele din WoW Classic și dacă jucătorii sunt dispuși sa se aventureze simultan în două versiuni ale jocului. 

Este posibil sa aflăm ce vor decide în Februarie, la conferința Blizzcon, în cadrul careia Blizzard adesea își anunța fanii despre cele mai noi titluri. Anul acesta, ea va avea loc pe 19 și 20 Februarie, și va fi exclusiv online, accesul la stream-ul live fiind gratuit.

1

survey 5

survey3

survey 4

survey 5

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!