Februarie 24, 2020

Blog

O multime de articole diverse care va pot distrage atentia de la rutina zilnica

Componenta juriului X Factor 2014

Iată că cel de-al patrulea sezon al megashow-ului X Factor aduce surprize de anvergură in ceea ce priveşte juriul emisiunii concurs.În acest an, juriul va fi format din trei artişti celebri, iubiţi de marele public, nume de referinţă în show-biz românesc: Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu.Cei trei sunt cei care au misiunea de a selecta cele mai mari talente ale României în acest sezon şi de a-i pregăti pentru celebritate pe cei mai buni dintre ei, urmând ca unul singur să intre în posesia marelui premiu.

Juriul emisiunii concurs X Factor 2014 + Brenciu, Delia, Stefan Banica

Sunt curios ce ratinguri va avea emisiunea celor de la Antena1, mai ales ca până acum s-a cântat prohodul celor de la PROTV, însă degeaba, căci aceştia realizează în continuare audienţe de invidiat.

Sincer să fiu cred că ProTV-ul a făcut cele mai bune mişcări scăpând de vedetele postului, care încasau nişte onorarii exorbitante fără ca aceste sume să fie justificate. Tin să anunţ carcotaşii care plang plecarea acestora de la ProTV că şi Naşu a plecat de la B1, iar la noul post TV unde a rulat emisiunea lui a umplut ratingul în sange. La fel si Teo Trandafir care, după plecarea de la ProTV a intrat intr-un con de umbră, la fel si Vacanţa Mare - de care nu s-a mai auzit nimic după plecarea de la PRO. Şi exemplele, deşi mai mici pot continua.

In general publicul işi păstrează opţiunea pentru un post sau altul chiar dacă vedetele pleacă de acolo. Câţi de la Antena3 au plecat după Ciutacu?

Una din măsurile pentru a intra pe profit este reducerea cheltuielilor nejustificare şi cei de la ProTV asta fac:limitează cheltuielile cu aşa zisele vedete. Dacă ar scăpa şi de Măruţă ar fi okŞ si aici nu mă refer la preţul lui ci la manelizarea emisiunii sale.

Preselectii si auditii la Vocea Romaniei si X Factor la Iasi

Luna viitoare cei care sunt din Iasi si din imprejurimi, au voce si doresc sa se faca cunoscuti, pot participa la preselectiile celor doua emisiuni concurs.

Astfel cei care doresc sa participe la emisiunea concurs de la Antena 1 - X Factor se pot prezenta la auditiile care vor avea loc pe data de 2 iunie.

auditii-x-factor-iasi

Concurenta celor de la Antena 1, si aici ma refer la Vocea Romaniei face selectarea concurentilor pe data de 15 iunie. Cei care doresc sa participe la emisiune trebuie sa se inscrie in prealabil pe site-ul emisiuni concurs.

preselectii-vocea-romaniei

Curiozitatea mea este legata in primul rand de juriul celor de la Vocea Romaniei, asta pentru ca se stie ca Brenciu si Loredana au plecat. Mai mult, Brenciu face parte din juratii X Factor.

Sunt curios ce rating vor face emisiunile cu noii jurati.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează