Septembrie 18, 2020

Blog

O multime de articole diverse care va pot distrage atentia de la rutina zilnica

Politia calare din Iasi

Astazi de Sanzaiene iesind in oras pentru a participa la sarbatorirea Iei am dat in centru peste Politia calare din Iasi. E drept ca erau doar doi politisti insa la prima vedere aratau foarte bine. Si probabil ca vor fi o atractie pe strazile Iasului mai ales acum, la inceputul activitatii lor. La fel ca majoritatea celor care erau in fata Mitropoliei nu am rezistat ispitei si le-am facut cateva poze.

Politia calare prin Iasi 1

Politia calare prin Iasi 3

Politia calare prin Iasi 2

CSMS Iasi - primul pas

O surpriza placuta, zic eu, este venirea unor investitori la clubul de fotbal CSMS Iasi. Daca o sa fie de bun augur sau nu, vom vedea odata cu trecerea timpului. insa, de un lucru suntem siguri: au venit cu intentii clare de a schimba ceva in cadrul clubului. Si primul pas, desi micut a fost facut, prin achizitionarea unui autocar, care apare inscriptionat cu denumirea echipei.

autocar csms politehnica iasi 1

Dupa cum multi dintre suporterii CSMS-ului stiu echipa a fost preluata de niste investitori rusi, conducerea echipei fiind schimbata. Prunea a fost pus pe liber dupa ruperea unitaterala a contractului de catre noua conducere a clubului. Sa speram ca odata cu noii investitori si posibil cu un nou stadion, in viitorul apropiat echipa ieseana sa ajunga sa se califice din nou in cupele europene si chiar sa castige un trofeu din competitiile interne.

autocar csms politehnica iasi 2

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!