Octombrie 14, 2019

Blog

O multime de articole diverse care va pot distrage atentia de la rutina zilnica

Guta, Salam, Minune cantati mai multe melodii despre Romania

Cum se numeste tara noastra? O intrebare pusa pe la tara si la care multa lume nu a stiut sa raspunda. Daca Salam sau Guta ar avea mai multe melodii, in care, printre bani si dusmani ar fi adus aminte si ceva de Romania, multa lume ar fi stiut sa raspunda. Asa, marea masa a celor analfabeti habar nu are pe ce lume traieste si nu stiu nici macar unde locuiesc.

Oricat mi s-ar explica ca au fost alesi pe capete tot nu este o scuza. Aceste persoane ignorante sunt mase de manipulare, pentru votari, pentru tape nationale - gen Caritas, FNI etc. Atat timp cat nu gandesti o sa fii un alt prost pe o lista mare a celor de la banci, a politicienilor pusi pe capatuiala etc

Pentru cei din filmulet nu pot sa spun decat atat: RUSINEEEEEEEEEE.

Reclamele indecente cu Jojo manjite cu vopsea

Societatea noastră a luat-o razna. Dacă vrei să iți educi copilul în vechile concepte morale nu ai nici o șansă. Când mergi pe stradă inevitabil o să auzi înjurături de toate culorile, lume îmbracată cât mai sumar. Iar dacă scapi de așa ceva, acu dai peste reclamele cu fufe dezbrăcate. Sunt unele care m-ai ușor se dezbracă decât zic mulțumesc și pe care nu le deranjează să apară în public despuiate.

Reclama cu Jojo murdarita cu vopsea la Suceava

In fine, revenind la titlul nostru, reclamele de prin orașul Suceava care o prezentau pe Jojo despuiată și care făceau reclamă la costume de baie au fost improșcate cu vopsea. Sincer sa fiu sunt de acord cu cei care au făcut gestul ăsta deși il dezaprob fiind unul golănesc. Insă uneori alte soluții nu prea sunt așa că se recurge la cele mai bune rezultate.

reclama-jojo

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează