iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Blog

O multime de articole diverse care va pot distrage atentia de la rutina zilnica

Se mai mira cineva ca invatamantul romanesc e falimentar? Eu unul deja i-am aprins lumanarea caci fiecare din cei care au fost de-a lungul timpului la conducerea ministerului au incercat sa isi impuna ideile fara sa se intrebe daca ceea ce fac are sau nu o finalitate buna. Din 89 incoace aproape toti cei care au avut fraiele invatamantului romanesc in mana au schimbat ceea ce au facut predecesorii lor si au venit cu idei noi, bulversand elevii si parinti.

S-au inchis scolile profesionale de parca Romania ar fi o tara in care nu mai sunt nevoie de muncitori calificati ci numai de oameni cu liceu sau cu facultate.

Ce s-a intamplat in turul doi de alegeri intrece orice inchipuire. Nu ma gandeam ca Romania se va dezbina in asa hal pentru niste hoti si niste fripturisti. Daca o sa ne uitam pe listele cu cei alesi o sa vedem aceeasi oameni care de vreo 25 de ani ne promit si ne aburesc de fiecare data. Si pentru ei romanii au ajuns sa se injure si ce e mai rau, sa se urasca unuii pe altii.

Pentru aceia de acasa care huleau pe fratii lor le spun doar atat: inchideti televizoarele cand vedeti romani precum cea din videoclip. pentru ca nu meritati sa spuneti ca sunteti de acelasi neam. In rest numai de bine si multa sanatate.