Septembrie 18, 2020

Blog

O multime de articole diverse care va pot distrage atentia de la rutina zilnica

Intrebari date la examenul pentru director de scoala

Se mai mira cineva ca invatamantul romanesc e falimentar? Eu unul deja i-am aprins lumanarea caci fiecare din cei care au fost de-a lungul timpului la conducerea ministerului au incercat sa isi impuna ideile fara sa se intrebe daca ceea ce fac are sau nu o finalitate buna. Din 89 incoace aproape toti cei care au avut fraiele invatamantului romanesc in mana au schimbat ceea ce au facut predecesorii lor si au venit cu idei noi, bulversand elevii si parinti.

S-au inchis scolile profesionale de parca Romania ar fi o tara in care nu mai sunt nevoie de muncitori calificati ci numai de oameni cu liceu sau cu facultate.

Putin respect

Ce s-a intamplat in turul doi de alegeri intrece orice inchipuire. Nu ma gandeam ca Romania se va dezbina in asa hal pentru niste hoti si niste fripturisti. Daca o sa ne uitam pe listele cu cei alesi o sa vedem aceeasi oameni care de vreo 25 de ani ne promit si ne aburesc de fiecare data. Si pentru ei romanii au ajuns sa se injure si ce e mai rau, sa se urasca unuii pe altii.

Pentru aceia de acasa care huleau pe fratii lor le spun doar atat: inchideti televizoarele cand vedeti romani precum cea din videoclip. pentru ca nu meritati sa spuneti ca sunteti de acelasi neam. In rest numai de bine si multa sanatate.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!