Februarie 28, 2020

Blog

O multime de articole diverse care va pot distrage atentia de la rutina zilnica

Iasul suburban - 1

Cum isi bat joc unii de cei din jur

Toata lumea isi doreste sa traiasca intr-un oras curat, cu servicii de calitate, in care sa se respire aer curat si in care locuitorii sa se simta in siguranta. Nu stiu de ce insa cu legile pe care le avem nu o sa ajungem niciodata sa avem conditiile de trai din afara. Si asta pentru ca intre noi mai exista specimene care se comporta mai rau decat porcii.

cum se mananca la Iulius Mall

Cred ca singura modalitate ca acestia sa invete regulile de comportament in societate e sa ii arzi la buzunare. Si sa faci in asa fel incat amenzile sa fie enorme si sa fie platite pana la ultimul banut. Pana atunci o sa ii suportam, chiar si in cele mai curate locuri (la ambele malluri din Iasi femeile de servici lucreaza in continuu sa asigure curatenia).

cum se mananca la Iulius Mall 2

Ar fi multe de spus insa nu imi doresc sa fiu considerat rasist.

Sursa foto Esti din Iasi daca ... (grup pe facebook)

CSMS Iasi un inceput poticnit

Din pacate fotbalul romanesc sufera de o boala care face ca multe echipe sa consume bani si nervi degeaba. Si aici ma refer la inconsecventa. Imediat ce apare un antrenor la o echipa schimba jumate de echipa, incepe sa isi impuna idei de ale lui fara a testa terenul. Ei si cazul Iasului unde Stoican a schimbat aproape toata echipa, echipa care a avut rezultate in ultimile campionate.

Rezultatele CSMS-ului au aparut in urma omogenizarii lotului. Cand jucatorii se cunosc intre ei, cand stiu cum se misca in teren colegii, cum sa le pasese, jocul merge. Sa ne aducem aminte de Golubovici cum marca meci de meci in Copou, pentru ca cei din echipa stiau cum sa il joace si de asemenea sa ne aducem aminte de Golubovici de la Steaua locul unde a dat chix. Si de rateul asta a fost vinovat Reghe si patronul Stelei care au cerut foarte mult de la o persoana venita de putin timp in cadrul echipei.

csms iasi

Cand aduci o duzina de fotbalisti cu cateva zile inainte de a incepe campionatul si ii pui sa joace, doar un noroc chior va face sa mearga echipa. Neagoe a avut parte de rezultate bune, fara a fi meritul lui, pentru ca echipa a fost aceeasi ca in timpul lui Napoli. Jucatorii se cunosteau si au facut toata treaba, oferindu-i antrenorului niste merite pe care nu le merita.

Sper din tot sufletul ca CSMS sa isi revina, insa eu personal il vad pe Stoican printre primii antrenori care vor fi demisi in Liga 1.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează