Februarie 28, 2020

Blog

O multime de articole diverse care va pot distrage atentia de la rutina zilnica

Cine intelege justitia de la noi

Citeam azi o stire cum că agresorul părinţilor lui Şerban Huidu a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare. Părinţii lui Şerban Huidu au fost internaţi după ce au fost agresaţi în resturantul propriu de un agresor, tatăl jurnalistului având mai multe plăgi tăiate la faţă, la coloana cervicală şi la o mână, iar mama fiind tratată ambulatoriu.

Masina Logan din accidentul lui Serban Huidu la care a luat 2 ani

Din câte îmi aduc eu aminte, pentru moartea a 3 persoane, Huidu a primit 2 ani şi 6 luni de inchisoare însă cu suspendare.

Deci pentru agresiune primeşti 6 ani şi pentru omorârea a 3 persoane 2 ani. Dacă asta e justiţie nu mai am nimic de comentat.

Imnul campionatului mondial 2014, un fiasco

Nu stiu de ce dar mi se pare că Brazilia 2014 pare a fi un turneu final cu lucruri nefinalizate. Stadioanele sunt intr-o stare care ne aduce aminte de starea bazelor de la Olimpiada de iarnă de la Sochi, grevele sunt in toi şi capac la astea imnul campionatului mondial numai a imn nu seamănă.

world-cup-brazilia-2014

Imi place mult de Jennifer Lopez, insă de data asta melodia interpretată de ea cu Pitbull nu se ridică la inălţimea evenimentului pentru care a fost compusă.

Urmăriţi mai jos imnurile de la campionatul mondial din Italia 1990 cantat de Gianna Nannini in duet cu Edoardo Bennato

şi cel de la Turneul din Africa de Sud din 2010 al Shakirei şi vedeţi diferenţa.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează